Visuaalinen alkusoitto - Antti Laitinen: Voyage

To 08/11/2018 18:30 - 18:45
vapaa pääsy

Esittely

Visuaalinen alkusoitto johdattaa kuulijat Helsingin kaupunginorkesterin konserttiin

AV-arkki, Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin kaupunginorkesteri tuovat kotimaista videotaidetta Musiikkitalon mediaseinälle. Pohjoismaiden suurimmalla digitaalisella näytöllä nähdään kuukausittain vaihtuva videoteos juuri ennen alkamassa olevaa HKO:n konserttia. 

Antti Laitinen: Voyage (2008; kesto 04:31 min.)
Antti Laitinen asuu ja työskentelee Somerolla. Tuotannossaan hän yhdistelee performanssia, videota, valokuvaa ja kuvanveistoa. Teoksessaan Voyage Laitinen soutaa rakentamaansa palmusaarta.
www.av-arkki.fi/teokset/voyage/

Esitysajat: 2./7./8./13./16./21./22./30.11. klo 18.30-18.40

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.