Visuaalinen alkusoitto - Carolin Koss: White table

To 18/04/2019 18:30 - 18:45
vapaa pääsy

Esittely

White Table on syntynyt toistuvasta äänestä, matkasta syleilyyn ja irti siitä sekä unesta, joka sai taiteilijan visualisoimaan tämän.

Carolin Koss (synt. 1986) on Saksassa syntynyt ja Helsingissä asuva ja työskentelevä taitelija ja elokuvantekijä. Hän yhdistelee eri mediumeja teoksissaan, jotka ovat usein ajatuksekkaita ja esteettisiä. Teokset antavat muodon sisäisille maisemille tai kutsuvat pohtimaan ympäristöä. Kossin teokset ovat usein luonteeltaan unenomaisia ja vangitsevat katsojan symbolisella ja tyylitellyllä kuvakielellään.
 
Esitysajat: 3.4., 4.4., 12.4., 18.4., 26.4. klo 18.30-18.40
 
 

AV-arkin, Nykytaiteen museo Kiasman ja Helsingin kaupunginorkesterin Visuaalinen alkusoitto -mediataideprojektissa Musiikkitalon mediaseinällä nähdään kuukausittain vaihtuva videoteos juuri ennen alkamassa olevaa HKO:n konserttia. Kunkin taiteilijan teosta esitetään mediaseinällä nonstop-muotoisesti kymmenen minuutin ajan. Julkisessa kaupunkitilassa nähtävä Visuaalinen alkusoitto tarjoaa uuden foorumin videotaiteelle ja johdattaa samalla yleisön illan konserttiin.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.