Visuaalinen alkusoitto - Elina Brotherus: Drummer 1-3

To 16/05/2019 18:30 - 18:45
vapaa pääsy

Esittely

Visuaalinen alkusoitto johdattaa kuulijat Helsingin kaupunginorkesterin konserttiin

Elina Brotherus: Drummer 1-3 (2017; 8:17 min)
 
Drummer 1-3 on osa teossarjaa, jossa Elina Brotherus toistaa erilaisia harjoitteita kameran edessä Fluxus-liikkeen käyttämillä event score -ohjeilla. Taideteos syntyy siis ohjeita noudattamalla. Brotherus toteutti Regle du jeu -sarjan teokset yhdessä koreografi Vera Nevanlinnan kanssa. Leikkisät performanssit sohivat tietoisesti taiteen vakavuutta. Drummerissa lyhyen rumpuperformassin esittää Nevanlinna. 
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotherus voitti Regle du jeu -sarjallaan rahapeliyhtiö PMU:n valokuvakilpailun Carte Blanche. Voiton seurauksena Brotheruksella oli yksityisnäyttely Pariisin Pompidou-keskuksessa 2017.  
 
Esitysajat: 1.5. klo 11.30-11.40 ja 13.30-13.40; 10.5., 15.5., 16.5., 24.5.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.