Visuaalinen alkusoitto - Iiu Susiraja: Hampurilainen

Pe 29/03/2019 18:30 - 18:45
vapaa pääsy

Esittely

Visuaalinen alkusoitto Musiikkitalon Mediaseinällä johdattaa konserttiin

Iiu Susiraja: Hampurilainen (2015, 4:08)

Iiu Susirajan valokuvat ja videot päivittävät feministisen taiteen 2000-luvulle välineinään ronski huumori, arjesta ja ihmissuhteista kumpuavat aiheet. Videossaan Hampurilainen (2015) Susiraja lähettää terveiset exälle pusertamalla tekstin ”you” pihvin pintaan ennen kuin haukkaa ison palan purilaisen kyljestä. Videon yhteyteen hän liittää heippa-kirjeen, jossa toteaa, että näin on parempi.
Susiraja tekee valokuvia ja videoita, joissa hän usein esiintyy itse. Kyse ei kuitenkaan ole varsinaisista omakuvista, enemmänkin performansseista. Taiteilija asettuu kameran eteen korostetun tavallisissa ympäristöissä mukanaan kodin esineitä, vaatteita, siivousvälineitä tai ruokatarvikkeita, joita hän käyttää “väärin” ja odottamattomilla tavoilla. Susirajalle ruoka on taiteen materiaali siinä missä maali tai savi jollekulle toiselle. Susiraja kommentoi sekä ruokakulttuuria että naiseuteen kohdistuvia odotuksia.

Esitysajat: 1.3., 7.3., 15.3., 20.3., 21.3., 29.3. klo 18.30-18.40

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.