article-image

Freelance-toimittaja Helsingin kaupunginorkesterin konserttilähetyksiin

Tuotamme verkkolähetyksiimme musiikin ohella inserttejä, suoria haastatteluja sekä aihetta syventäviä keskustelutilaisuuksia.

Helsingin kaupunginorkesteri tuottaa Musiikkitalossa järjestettävistä konserteistaan HKO Screen -verkkolähetyksiä. Helsinki-kanavalla ja YLE Areenassa nähtävissä verkkolähetyksissä on musiikin ohella inserttejä, suoria haastatteluja sekä aihetta syventäviä keskustelutilaisuuksia. Syyskuusta toukokuuhun kestävän konserttikauden aikana lähetyksiä on keskimäärin joka toinen viikko.

Nyt etsimme freelance-toimittajaa, joka

- toimittaa haastattelu- ja featureinserttejä
- vetää suoria, yleisön edessä tapahtuvia keskusteluja
- juontaa konserttilähetyksiä
- ideoi ja valmistelee juttuaiheita ja hoitaa vieraiden castingia yhdessä tuotantoryhmän kanssa

Tehtävässä tarvitset klassisen musiikin tuntemusta sekä monipuolista kulttuurielämän eri osa-alueiden ymmärrystä. Sinulla on jo valmiiksi laajat verkostot, ja luot sujuvasti uusia kontakteja. Olet tottunut ja luonteva esiintyjä kameran edessä ja hallitset suomen lisäksi englannin kielen. Konsertit ovat arki-iltaisin ja insertit kuvataan yleensä konserttiviikoilla päiväsaikaan.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 17.5.2017 osoitteella tapio.piirainen@hel.fi Merkitse otsikkokenttään HKO Screen / free-toimittaja.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Tapio Piirainen, p. 040 334 6069
viestintäpäällikkö Marja Istala Kumpunen, p. 050 555 3551

HKO Screen -konserttilähetysten inserttejä ja haastatteluja:
http://helsinginkaupunginorkesteri.fi/fi/katso-ja-kuuntele
https://www.youtube.com/HelsinkiPhilharmonic