article-image

HKO:n konsertit 25.11.-8.12. on peruttu

Tiedotamme lippupalautusten yksityiskohdista lipun ostaneille asiakkaillemme sekä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme niin pian kuin mahdollista. 

Helsingin kaupunginorkesterin konsertit Musiikkitalossa on peruttu seuraavien kolmen viikon ajalta. Peruutuspäätös noudattaa viranomaismääräystä yli 20 hengen yleisötilaisuuksien perumisesta. Uusien määräyksien myötä peruttavat konsertit ovat keskiviikon 25.11. ja torstain 26.11. konsertit (kapellimestarina John Storgårds ja pianosolistina Kirill Gerstein) sekä Suomalaisen musiikin päivän 8.12. konsertit ja tapahtumat.

Perjantain 18.12. konsertin mahdollisista kokoontumisrajoituksista ei ole vielä päätöstä. Konsertti järjestetään tilanteen niin salliessa. 

Jo lunastetut konserttiliput 25.-26.11. ja 8.12. konsertteihin maksetaan asiakkaille takaisin. Myös 18.12. konsertin lipun voi halutessaan palauttaa. Tiedotamme lippupalautusten yksityiskohdista lipun ostaneille asiakkaillemme sekä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme niin pian kuin mahdollista.