article-image

Kertaliput keväälle 12.12. alkaen

Suomalainen musiikkielämä on Fredrik Paciuksesta lähtien saanut inspiraationsa saksalaiselta maaperältä. Tulevana keväänä Helsingin kaupunginorkesteri tuo kaupunkilaisten kuultavaksi germaanisen kulttuuriperinnön parhaita paloja – tulevaisuuden klassikoita unohtamatta. 


17/01 ja 18/01/2018 Romantiikan jättiläiset

Viktoria Mullova, Leonidas Kavakos, Pekka Kuusisto, Alina Pogostkina… ja Christel Lee, joka vuonna 2015 soitti nimensä Sibelius-viulukilpailun voittajalistaan ensimmäisenä amerikkalaisena. Kolme vuotta myöhemmin Lee palaa Musiikkitalon lavalle virtuoosien suosiman Antonín Dvořákin viulukonserton solistina.
Lue lisää.

28/03 ja 29/03/2018 Bruckner V

Ottawan National Arts Centren ja BBC Philharmonicin päävierailija John Storgårdsin maailmanvalloitus on kovassa vauhdissa. Viime vuosina hän on debytoinut niin New Yorkin filharmonikoiden kuin Leipzigin Gewandhausin orkesterin johtajana. HKO:n entinen ylikapellimestari on aina tervetullut vieras, etenkin kun ohjelmassa on majesteettinen Antonin Brucknerin viides sinfonia.
Lue lisää.

06/04/2018 Vieraille maille

Maailman parhaimpiin kuuluva alttoviulisti Nils Mönkemeyer herätti viime vierailullaan ansaittua kohinaa briljantilla tulkinnallaan Berliozin Harold Italiassa -sinfoniallaan. Tällä kertaa hän tarttuu 1900-luvun klassikkoon, William Waltonin konserttoon. Arvostetun Malko-kilpailun voittajan, kapellimestarilupaus Tung-Chieh Chuangin debyytti kaupunginorkesterin johtajana on odotettu tapaus. 
Lue lisää.

12/04/2018 klo 18.30 Ella ja kaverit konsertissa

”Konsertissa oli kivaa. Tai oli siihen saakka, kunnes kaverini katosivat. Se tapahtui heti sen jälkeen, kun olimme laittaneet vaatteemme naulakkoon…” Kun Timo Parvelan huippusuositun Ella-kirjasarjan sankarit lähtevät konserttiin, saa mielikuvitus kyytiä ja hoksottimet joutuvat töihin. Iiro Rantalan säveltämän koko perheen tarinakonsertin esiintyjinä ovat Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo, tarinan kertojana on kirjailija itse.
Lue lisää.

KAIKKI KONSERTIT

TICKETMASTERIN VERKKOKAUPPA


KERTALIPUT
33 / 28 / 20 € salin sektorista riippuen

ALENNUSLIPUT
20 / 18 / 13 € (eläkeläiset)
8 / 7 / 6 € (koululaiset, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät)

Ticketmasterin käsittelykulu lipun hinnasta riippuen 3,50 / 3,00 / 2,50 / 1,00 €. Liput voi lunastaa Musiikkitalon lippumyymälästä ilman palvelumaksua. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Vähintään kymmenen hengen ryhmille 20%:n alennus. Huom! Kahta alennusta ei myönnetä samanaikaisesti.

 

Kaupunginorkesteri kotisohvallasi
Valitse paikkasi vapaasti, säädä äänenvoimakkuutta mielesi mukaan, sulje silmäsi ja rentoudu tai polje vaikka kuntopyörää. Musiikin aikana. Kaikki tämä on mahdollista, kun klikkaat HKO Screen -lähetyksen auki verkossa ja päästät kaupunginorkesterin kotiisi joko suorana lähetyksenä tai silloin kun sinulle sopii. 
Kaupunginorkesteri jatkaa myös kevätkaudella suuren suosion saavuttaneita konserttilähetyksiään suorana verkossa. Yli tusinalla kameralla saatujen lähikuvien ja kymmenillä mikrofoneilla tallennetun äänen lisäksi konserttilähetykset tarjoavat väliajalla pääsyn kapellimestarien takahuoneisiin, muusikoiden arkeen ja solistitähtien sisäiseen maailmaan. Lisäksi tavataan asiantuntijoita ja ajankohtaisia henkilöitä taiteen, tieteen ja politiikan aloilta.

((o)) HKO Screen -konsertit keväällä 2018
to 18.1. helsinginkaupunginorkesteri.fi
to 1.2. helsinginkaupunginorkesteri.fi
pe 9.2. helsinginkaupunginorkesteri.fi & YLE Radio 1
to 15.2. helsinginkaupunginorkesteri.fi
to 1.3. helsinginkaupunginorkesteri.fi
to 15.3. helsinginkaupunginorkesteri.fi & YLE Radio 1
to 12.4. helsinginkaupunginorkesteri.fi
to 26.4. helsinginkaupunginorkesteri.fi & YLE Radio 1
ti 1.5. klo 14.00 helsinginkaupunginorkesteri.fi & YLE Radio 1
pe 18.5. helsinginkaupunginorkesteri.fi