article-image

Kohtaamisia-klubit syys- ja lokakuussa

Maksuttomat ja kaikille avoimet Kohtaamisia-klubit jatkuvat. Avajaisklubilla pe 11.9. kuullaan tarinoita merestä, matkoista, haaveista sekä elämästä ja kuolemasta.

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden suunnittelemat Kohtaamisia-klubit järjestetään syys- ja lokakuussa Musiikkitalon Alalämpiössä ja Keskustakirjasto Oodin Maijansalissa. Ennen klubeja tilan valkokankaalla nähdään ja kuullaan suora HKO Screen -lähetys Helsingin kaupunginorkesterin konsertista Musiikkitalon Konserttisalista.

 

All’orizzonte il mare – meren tuolla puolen 

pe 11.9.2020 klo 21 Musiikkitalo, Alalämpiö

Meeri Pulakka, sopraano 
Elisa Rusi, viulu 
Martta Wahlberg, alttoviulu 
Lauri Kankkunen, sello 
Tuomo Matero, kontrabasso 
Marko Hilpo, piano 

Kontrabasistimme Tuomo Materon suunnittelema ohjelma sisältää italialaista kontrabasso- ja kamarimusiikkia yhdistettynä meriaiheisiin runoihin. Klubilla kuullaan tarinoita merestä, matkoista, haaveista sekä elämästä ja kuolemasta. 

 

La Musica 

pe 9.10.2020 klo 21 Keskustakirjasto Oodi, Maijansali 

Anneliina Rif, sopraano  
Linda Hedlund, barokkiviulu  
Assi Karttunen, cembalo 

Sopraano Anneliina Rif, viulisti Linda Hedlund (HKO) ja cembalisti Assi Karttunen ovat suunnitelleet konsertin runoudellisilla elementeillä jonka perustana on varhaista italialaista musiikkia. Konsertissa heijastuu barokkiaikakausi ja kysymyksiä jotka jaamme yli 300 vuotta sitten eläneiden ihmisten kanssa. Nämä ovat kohtaamisia jotka käsittelevät musiikkia, rakkautta, yksinäisyyttä ja yksilöllistä vapautta.  

Ohjelma sisältää Claudio Monteverdin La Musica -osa Orfeosta sekä Girolamo Frescobaldin Toccata Settima ja aaria Così mi disprezzate, lisäksi kuullaan mm. Giovanni Antonio Pandolfi Meallin teoksia viululle ja cembalolle. 
 

Tilaisuuksissa noudatetaan THL:n ja OKM:n antamia ohjeita yleisötapahtumien järjestämisestä. Huolehdimme turvaväleistä ja yleisöllä on mahdollisuus pestä kädet sekä käyttää käsidesiä.Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tilaan mahtuu rajallisesti yleisöä turvavälit huomioiden. Tulethan ajoissa paikalle varmistaaksesi paikkasi.