HSO - Susanna Mälkki & Karita Mattila

To 26/04/2018 19:00 - 21:00
Biljetter: 36.00-7.00 €

Presentation

Enno Poppe: Altbau / Ludwig van Beethoven: Ah! Perfido, konsertaria / Ludwig van Beethoven: Symfoni nr 3 "Eroica"

Beethoven var en man av folket som ville hylla revolutionsledaren Napoleon. Denne svek dock sin beundrares förtroende genom att låta sig krönas till en enväldig kejsare. Verket som fick den nya titeln ”Till en hjältes minne” har för inte så länge sedan i en omröstning konstaterats vara världens bästa symfoni. Är det en slump att konsertarian Ah! perfido framförs på samma konsert? I arian får förrädaren veta hut. 
 

Konstnärer

 • Susanna Mälkki

  dirigent

 • Karita Mattila

  sopran

Program

 • 19.00
  Enno Poppe

  Altbau

 • Ludwig van Beethoven

  Ah! Perfido, konsertaria

 • 21.00
  Ludwig van Beethoven

  Symfoni nr 3 ”Eroica”

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.