I augusti informerar vi om den kommande säsongens program

Mon 10/08/2020 12:00 - 13:00
Biljetter: €

Presentation

HSO förbereder sig för den kommande hösten

Konserter och biljettförsäljning

Höstsäsongens biljettförsäljning inleds vid en tidpunkt som meddelas senare. I augusti informerar vi i våra kanaler mera om den kommande säsongens program och biljettförsäljning. Information ges även i vårt elektroniska nyhetsbrev (på finska) som går att beställa från vår webbsajt. För våren 2020 utlösta säsongkortsplatser ändras automatiskt om till reservationer för vårsäsongen 2021.

 

HKO Screen - En konsertkväll i hemmasoffan

HSO:s direktsändningar hämtar stadsorkesterns konserter till din hemsoffa: du kan se och höra konserten streamad på nätet. HKO Screen-konserterna finns att se på nätet även efter att direktsändningen har avslutats. Förutom konserter innehåller appen artistintervjuer och aktuella dokumentärer.
helsinginkaupunginorkesteri.fi/hko-screen

 

HKO Screen - mobil-appen

Orkestern är alltid med dig! HKO Screen - mobil-appen hämtar orkesterns konserter och annat streamat innehåll direkt till din smartenhet:

*se och hör nätsändningar live
*återvänd till konsertinspelningar
*bekanta dig med artistgästernas intervjuer
*använd dig av i förväg skapade spellistor

Appen är kostnadsfri och kan laddas ner på Android- och iOS-apparater.

helsinginkaupunginorkesteri.fi/hko-screen-sovellus

 

Lär dig lyssna på klassiskt!

Lär dig lyssna på klassiskt! är en näthelhet med ett rikt material avsett att fördjupa din lyssnarupplevelse. Hur låter musikens olika epoker? Vilka roller har de olika instrumentgruppen i en orkester? Och vad allt går att finna i kompositionernas fruktkorg… Välkommen på en musikresa!

helsinginkaupunginorkesteri.fi/opi-kuuntelemaan-klassista

 

Det händer i sociala medier

De nyaste nyheterna och klangerna från övningsrummen, trudelutter på nära håll…  I orkesterns kanaler i sociala medier får du höra musikernas hälsningar och finner rykande färsk information.  


Facebook: @helsinkiphilharmonic
Twitter: @HelsinkiPhil
Instagram: helsinkiphilharmonic
YouTube: HelsinkiPhilharmonic
Vimeo: Helsinki Philharmonic
Soundcloud: Helsinki Philharmonic

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller från Restis. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.