Quattro pezzi sacri

Fre 03/04/2020 19:00 - 21:00
Biljetter: 46.00-9.50 €

Presentation

Med sina fyra andliga stycken återvänder Giuseppe Verdi till sina tidiga rötter i kyrkomusiken. I dessa stycken uppträder Musikhusets kör i olika rolle – som till exempel en liten a cappella-kör, och en av orkestern ackompanjerad dubbelkör. I Håkan Hardenbergers händer omfattar trumpetens ljudpalett såväl extrema pianissimon som brutala rop, såväl fanfarer och flöjttoner som coola Miles Davis-atmosfärer. 

Konstnärer

 • Nils Schweckendiek

  dirigent

 • Håkan Hardenberger

  Trumpet

 • Musiikkitalon Kuoro

Program

 • 19.00
  Bohuslav Martinů

  Les Fresques de Piero della Francesca

 • Luca Francesconi

  Hard Pace, konsert för trumpet och orkester

 • Paus 25 min

 • 21.00
  Giuseppe Verdi

  Quattro pezzi sacri

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller från Restis. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.