Requiem

Fre 29/05/2020 19:00 - 20:30
Biljetter: 46.00-9.50 €

Presentation

Rädsla, vrede, smärta och drömmen om nåden. Giuseppe Verdi använder sig av ett från sina operor bekant, intensivt tonspråk då han skildrar de extrema känslor som människan går igenom i väntan på det oundvikliga slutet. I det internationella solistgardet befinner sig Timo Riihonen, som vandrar i de stora finländska bassångarnas fotspår. Jennifer Holloway ersätter soprano Maria Bengtsson.

Konstnärer

 • Bertrand de Billy

  dirigent

 • Jennifer Holloway

  sopran

 • Micaela Schuster

  Mezzo sopran

 • Jean-Francois Borras

  tenor

 • Timo Riihonen

  Bas

 • Musiikkitalon Kuoro

Program

 • 19.00
  20.30
  Giuseppe Verdi

  Requiem

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller från Restis. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.