Rhythm and Boulez

Ons 14/09/2016 19:00 - 21:00
Biljetter: 32.50-7.50 €

Presentation

Pierre Boulez: Livre pour cordes
Yan Maresz: Répliques
Hector Berlioz: Symphonie fantastique

År 1830 botade det ambitiösa tonsättarlöftet Hector Berlioz sin kärlekskrankhet med att röka opium. Han fantiserade om sin älskade och fick visioner av en bal, en avrättningsplats och en grav omgiven av häxor. Resultatet blev en av historiens finaste och mest fantastiska symfonier, varje dirigents dröm. 

15.9. Direktsändning : www.helsinkikanava.fi

Konstnärer

 • Susanna Mälkki

  dirigent

 • Nicolas Tulliez

  harpa

Program

 • 19.00
  Pierre Boulez

  Livre pour cordes

 • Yan Maresz

  Répliques

 • 21.00
  Hector Berlioz

  Symphonie fantastique

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller från Restis. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.