HSO - Alexander Shelley & Inon Barnatan

Fre 09/03/2018 19:00 - 21:00
Biljetter: 36.00-7.00 €

Presentation

Wolfgang Rihm: Verwandlung / Ludwig van Beethoven: Pianokonsert nr 3 / Robert Schumann: Symfoni nr 3 "Rhensymfonin"

 

Tysklands längsta flod Rhen har varit födelseplats för statsgränser, marknadsrutter,  myter, berättelser och konstverk. Robert Schumann fick av den idéer till sin tredje symfoni, och senare försökte han dränka sig i den. Alexander Shelley har studerat vid Schumann-högskolan i Düsseldorf och har gjort sig ett namn som en tolk av tysk musik.

 

Konstnärer

 • Alexander Shelley

  dirigent

 • Inon Barnatan

  piano

Program

 • 19.00
  Wolfgang Rihm

  Verwandlung

 • Ludwig van Beethoven

  Pianokonsert nr 3

 • 21.00
  Robert Schumann

  Symfoni nr 3

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.