HSO - Tung-Chieh Chuang & Nils Mönkemeyer

Fre 06/04/2018 19:00 - 21:00
Biljetter: 36.00-7.00 €

Presentation

Paul Hindemith: Amor och Psyke, balettuvertyr  / William Walton: Violakonsert/ Felix Mendelssohn: Viola Concerto

 

Felix Mendelssohns vandringar på de brittiska öarna gav upphov till en av romantikens oftast framförda symfonier. Hundra år senare ledde vänskapen mellan tonsättare-altviolinist Paul Hindemith och William Walton till en altviolinklassiker. Nils Mönkemeyer och Malko-dirigenttävlingens första pristagare Tung-Chien Chuang anländer från de stora internationella estraderna för att ge oss de finaste resultaten av brittiskt-tyskt konstutbyte.

 

Konstnärer

 • Tung-Chieh Chuang

  dirigent

 • Nils Mönkemeyer

  viola

Program

 • 19.00
  Paul Hindemith

  Amor och Psyke, balettuvertyr

 • William Walton

  Altviolinkonsert

 • 21.00
  Felix Mendelssohn

  Sinfonia nro 3 "Skottilainen

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.