Musiikkitalo

Från och med den 29. november ombeds alla besökare i Musikhuset uppvisa coronapass

De skärpningar som statsrådet gjort för restaurangbesök inverkar också på verksamheten i Musikhuset. Eftersom det i Musikhusets foajéutrymmen serveras alkohol krävs det av alla över 16-åriga besökare coronapass.

Coronapass krävs från och med måndagen den 29. november. Passen granskas vid ingångarna från Mannerheimvägen, Medborgartorget och Aimo Park Finlandia. Passet kan uppvisas i pappersformat eller från telefonens ruta. Utan giltigt coronapass får man inte komma in i Musikhuset.

Mer information på Musiikkitalo.fi.

Ett coronavaccin är inte det enda sättet att få ett coronapass. Också ett färskt negativt testresultat eller om man tillfrisknad från covid-19 berättigar till ett coronapass. I Musikhuset kommer det inte att arrangeras coronatest, så ett intyg för ett negativt testresultat måste man skaffa i förväg.

Mer information om coronapasset finns på kanta.fi.

 

Instruktioner för återbetalning av biljetter

Återbetalning av enskilda biljetter

Om du har köpt biljetter till enskilda HSO-konserter före den 29.11.2021 som spelas under perioden 1.12.2021-6.1.2022, och ifall du inte har ett koronaintyg på konsertdagen kan du också lämna tillbaka biljetten som du köpt, senast på konsertdagen, genom att fylla i återbetalningsblanketten här nedan. Du får en bekräftelse per mail efter att du har skickat blanketten.

Om du har biljetter med olika ordernummer, var vänlig och fyll i en blankett för varje enskild order/ordernummer. Återbetalningen gäller alltid för hela ordern och alla biljetter däri. Det är inte möjligt att ändra på informationen i blanketten efter att den har skickats. Enligt Ticketmasters återbetalningspolicy returneras endast biljettens pris. Återbetalningen gäller inte Ticketmasters service- och fraktkostnader eller beställningskostnader.

Enskilda biljetter till HSO:s vårsäsong kommer till salu 9.12.2021. Vi ber er att redan nu förbereda er på att det är möjligt att koronapasset är i kraft även för evenemang våren 2022 i Musikhuset.
 

ÖPPNA ÅTERBETALNINGSBLANKETTEN
 

 Biljetter som ingår i säsongskort våren 2022

Vi ber er att förbereda er redan nu på att det är möjligt att koronapasset är i bruk för evenemang i Musikhuset våren 2022. Vi meddelar separat om praxis kring säsongskort våren 2022.