article-image

HSO-konserter i januari och februari

Konserten 15.1.2021, under ledning av chefsdirigent Susanna Mälkki, öppnar vårsäsongen via HKO Screen.  

 

Tack för alla möten år 2020, såväl live som digitalt!
Undantagstiderna kommer att forsätta på den begynnande vårsäsongen. Restriktioner på publiktillställning i Nyland fortsätter till den 31.1.2021. Även om publikkonserter inte ordnas i januari 2021 så kommer orkestern i mindre uppsättning att fortsätta ge konserter från Musikhusets Konsertsal via HKO Screen.
Vi publicerar till en början enbart konsertdatumen för januari och februari och vi berättar mer om programmet och biljettförsäljningen under vårens lopp via alla våra elektroniska kanaler. Den mest aktuella informationen hittas på vår websida, på våra sociala medier och via vårt nyhetsbrev som skickas via e-post. Nyhetsbrevet kan beställas på www.helsingforsstadsorkester.fi   


Planerade konserter för januari och februari 2021   

fre 15.1 Susanna Mälkki, dirigent    
ons 20.1 Jukka-Pekka Saraste, dirigent
lö 23.1 Horisont-kammarmusikkonsert: Kinan Azmeh, klarinett    
fre 29.1 Miguel Harth-Bedoya, dirigent    
tors 4.2 Music nova Helsinki -festivalen: André de Ridder, dirigent    
fre 12.2 Juniorkonsert I & II: Eero Lehtimäki, dirigent 
ons-tors 17-18.2 Osmo Vänskä, dirigent    

 

OBS! Konsertbiljetter till salu via Musikhuset biljettförsäljning och Ticketmaster, tel. 0600 10 800 (1,98 e/min + lna), www.ticketmaster.fi/hko, vi informerar senare om startdatum för försäljning.   
Under vårsäsongen kommer endast engångsbiljetter till salu. Säsongskortplatser köpta våren 2020 kommer att fortsatt hållas bokade och de förflyttas automatiskt till att bli bokningar för höstsäsongen 2021.