HKO - Susanna Mälkki

Pe 09/02/2018 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Wolfgang Amadeus Mozart: Messu c-molli "Suuri"

 

Vuonna 1782 Mozart eli neroutensa kukoistusta jätettyään taakseen kapeakatseisen Salzburgin ja tavattuaan tulevan vaimonsa Constanzen. Uuden luomisvaiheen merkkiteos, Händelin ja Bachin hengessä sävelletty Suuri messu c-mollissa kuuluu säveltäjänsä kauneimpiin saavutuksiin. Majesteettinen, koskettava ja vaikuttavien kuoro- ja solistikohtausten teos tuo lämmön keskelle kylmintä talvea.

Suora lähetys / Direktsändning / Live broadcast: YLE Radio 1 & yle.fi/klassinen

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  Kapellimestari

 • Karina Gauvin

  Sopraano

 • Katija Dragojevic

  Mezzosopraano

 • Jussi Myllys

  Tenori

 • Musiikkitalon kuoro

  Kuoro

Ohjelma

 • 19.00
  Wolfgang Amadeus Mozart

  Messu c-molli "Suuri"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.