Kohtaamisia-klubi - All’orizzonte il mare – meren tuolla puolen

Pe 03/04/2020 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Tarinoita merestä, matkoista, haaveista sekä elämästä ja kuolemasta.

Kontrabasistimme Tuomo Materon suunnittelema ohjelma sisältää italialaista kontrabasso- ja kamarimusiikkia yhdistettynä meriaiheisiin runoihin. Klubilla kuullaan tarinoita merestä, matkoista, haaveista sekä elämästä ja kuolemasta. 

Meeri Pulakka, sopraano 
Elisa Rusi-Matero, viulu 
Martta Wahlberg, alttoviulu 
Lauri Kankkunen, sello 
Tuomo Matero, kontrabasso 
Marko Hilpo, piano 

Klubi on luovien ideoiden ja yllättävien kohtaamisten areena, esiintyjinä HKO:n muusikot ystävineen. Ohjelma alkaa klo 21 tai Konserttisalin konsertin päätyttyä, kahvila palvelee 22.30 saakka.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.