Helsingin kaupunginorkesteri ja Susanna Mälkki

Kausikortit

Kausikorttipaikat siirtyvät automaattisesti kevätkaudelle 2022

Rakas kausikorttiasiakkaamme,

Marras- ja joulukuun kertalipunmyynti kausikorttilaisille alkaa 12.10. ja kevään 2020 kausikorttilaisena saat hyviä etuja loppuvuoden konsertteihin.

Etuosto-oikeus kausikorttilaisille 
Kertalipunmyynti loppuvuoden konsertteihin on auki vain teille kausikorttiasiakkaille 12.10., päivää ennen yleisen myynnin alkamista.

Kausikorttilaisen sarjalippu alennushintaan -40%
Kausikorttilaisen sarjalipulla saat -40 % alennuksen ostosi loppusummasta, kun ostat 4 tai useampia lippuja loka-, marras- ja joulukuun konsertteihin.

Kausikorttilaisen sarjalippuja voit ostaa Musiikkitalon lippumyymälästä ja muista lippukaupoista sekä Ticketmasterin puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98€ /min+pvm) ti 12.10. klo 9 alkaen.


KEVÄTKAUDEN KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ 9.-30.11.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kevään kausikorttiostoksille 9.11. alkaen. Paikkasi on sinulle varattu 30.11. saakka, eli voit huoletta lunastaa kausikortin koska tahansa 9.11.-30.11. välisenä ajanjaksona. Musiikkitalon lipunmyynti voi olla ruuhkainen myynnin ensimmäisinä päivinä.


Kevääksi 2020 lunastettujen kausikorttien paikkavaraukset siirretään automaattisesti kevätkauden 2022 varauksiksi. Kausilipunmyynti kevätkaudelle 2022 käynnistyy 9.11.2021.

 
OSTA LIPPUJA TICKETMASTERIN VERKKOKAUPASTA


YLEISTÄ KAUSIKORTEISTA 

Ticketmasterin käsittelykulu 5,00 €/kausikortti. Kausikortin voi lunastaa Musiikkitalon lippumyymälästä ilman käsittelykulua. Kadonneen kausikortin omistaja voi lunastaa uuden kortin Ticketmasterin myymälässä (tulostus 5,00 €/lippu). 

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä. 

Kausikorttiedut 
kausikortti on 15 % edullisempi vaihtoehto kuin normaalihintaiset kertalipu 
vakiopaikka Musiikkitalossa valitussa konserttisarjassa 
20 % alennus naulakkomaksusta 
10 % alennus Musiikkitalon Fuga-levyliikkeestä 
30 % alennus Q-Park Finlandian lyhytaikaispysäköinnistä (alennuskortti saatavilla Musiikkitalon lippumyymälästä) 

Ilahduta musiikinopiskelijaa 

Jos kausikorttipaikka jää käyttämättä, sen voi luovuttaa musiikinopiskelijan käyttöön soittamalla p. 09 3102 2700 tai lähettämällä sähköpostia helsinki.philharmonic@hel.fi viimeistään klo 15 konserttipäivänä. 

Huom! Maksettuja lippuja ja kausikortteja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. 

 

OHJE KAUSILIPUN UUSIMISEEN JA OSTAMISEEN TICKETMASTERIN HKO-KAUSIKORTTIKAUPASSA

Voit uusia HKO -kausikorttisi sivustolla, jos kaikki varaustasi koskevat tiedot säilyvät ennallaan (omistaja, lipputyyppi, paikkatiedot). Uusiessasi vanhan varauksen paperikausikorttisi toimitetaan postitse (toimituskulu 10 € /tilaus) tai voit valita toimitusmuodoksi E-tiketin (1 €/tilaus). Mikäli lipputietoihin on tulossa muutoksia (esim. normaalihintaisesta eläkeläislippuun tai paperisesta kausikortista muovikorttiin) suosittelemme, että asioit Musiikkitalon lipunmyynnissä tai otat yhteyttä Ticketmasterin puhelinpalveluun 0800 10 800 (1,98 min +pvm). Musiikkitalon lipunmyynti ei veloita asiakkaalta käsittelykuluja ja saat kausikortin heti mukaasi.

Kausikorttikauppaan TÄSTÄ.

Huom! Uutuutena paikoille on saatavilla nyt myös muovikortti, jonka voit ostaa vain kausikorttikaupassa tai suoraan Musiikkitalolta.  Voit vaihtaa tilauksen muovikorttiin soittamalla puhelinpalveluun 0800 10 800 (1,98€/min+pvm). Mikäli ostat muovisen kausikortin, säilytäthän korttisi myös tulevalle kaudelle. Et saa uutta muovista kausikorttia, vaan nykyinen korttisi aktivoidaan uutta tilaustasi vastaavalle ajanjaksolle.

Jos ostat paperiliput tai muovikortin, ne postitetaan kotiin. Ticketmasterin postituskulut 10 € / tilaus. 

 

1. Luo tili / kirjaudu sisään

Klikkaa kausikorttikauppaan tästä

Luo käyttäjätunnus – Klikkaa ”Luo uusi tili nyt” – Täytä lomakkeeseen tietosi. 

Huom! Varmista että käytät tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut HKO:n asiakasrekisteriin. Jos et ole varma, minkä sähköpostiosoitteen olet antanut Ticketmasterin kautta myytyihin HKO:n kausikorttitilauksiin, tarkista tämä Ticketmasterin puhelinpalvelusta ennen tunnuksen luomista. 0800 10 800 (1,98€/min+pvm)

Klikkaa KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja jatka klikkaamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta.

2. Hyväksy paikat 

Kirjauduttuasi sisään, tarkista varauksesi. Sinulle on varattu sama paikka samoilla tiedoilla kuin edellisellä kaudella. Valitse paikat, jotka haluat uusia. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi. Tarkista, että varattu paikka on nykyinen paikkasi ja hinta vastaa ko. sarjan hinnoittelua kaudella 2019. Jatka ja hyväksy paikka painamalla LISÄÄ KORIIN. Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, niin soita TM Suomen puhelinpalveluun 0800 900 30 (1,98€/min+pvm), jossa muutokset tehdään.

3. Siirry kassalle  

Seuraavalla sivulla näet valitut paikkasi. Tarkista tiedot sekä hinta ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE -painiketta.

4. Toimitustapa 

Jos maksat olemassa olevan varauksen, kausikortti uusitaan automaattisesti paperisena. Uusittu lippu lähetetään sinulle postitse hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA -painiketta.

5. Maksa kausikorttisi Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta.  Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.

6. Ehdot  

Sinun täytyy vielä hyväksyä kaupan ehdot. Jos hyväksyt ehdot, vahvista tilauksesi oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

7. Vahvistus  

Kun maksu on hyväksytty, on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.  

Lisätietoja 

Ticketmaster Suomi vastaa kysymyksiisi numerossa: 0800 10 800 (1,98€/min+pvm).  

Huom! Maksettuja lippuja ja kausikortteja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.