KAUSIKORTIT

KAUSIKORTIT SYKSYLLE 2019 MYYNNISSÄ 7.5.-31.7.2019

 
OHJE KAUSILIPUN UUSIMISEEN JA OSTAMISEEN TICKETMASTERIN HKO-KAUSIKORTTIKAUPASSA
 
Voit uusia HKO -kausikorttisi sivustolla, jos kaikki varaustasi koskevat tiedot säilyvät ennallaan (omistaja, lipputyyppi, paikkatiedot). Uusiessasi vanhan varauksen paperikausikorttisi toimitetaan postitse (toimituskulu 10 € /tilaus) tai voit valita toimitusmuodoksi E-tiketin (1 €/tilaus). Mikäli lipputietoihin on tulossa muutoksia (esim. normaalihintaisesta eläkeläislippuun tai paperisesta kausikortista muovikorttiin) suosittelemme, että asioit Musiikkitalon lipunmyynnissä tai otat yhteyttä Ticketmasterin puhelinpalveluun 0800 10 800 (1,98 min +pvm). Musiikkitalon lipunmyynti ei veloita asiakkaalta käsittelykuluja ja saat kausikortin heti mukaasi.
 
Kausikorttikaupan osoite on https://hko.tmtickets.fi/
 
Huom! Uutuutena paikoille on saatavilla nyt myös muovikortti, jonka voit ostaa vain kausikorttikaupassa tai suoraan Musiikkitalolta.  Voit vaihtaa tilauksen muovikorttiin soittamalla puhelinpalveluun 0800 900 30 (1,98€/min+pvm). Mikäli ostat muovisen kausikortin, säilytäthän korttisi myös tulevalle kaudelle. Et saa uutta muovista kausikorttia, vaan nykyinen korttisi aktivoidaan uutta tilaustasi vastaavalle ajanjaksolle.
 
Jos ostat paperiliput tai muovikortin, ne postitetaan kotiin. Ticketmasterin postituskulut 10 € / tilaus.
 
1. Luo tili / kirjaudu sisään
 
Kausikorttikaupan osoite https://hko.tmtickets.fi/ 
 
Tilin luominen 
 
Luo käyttäjätunnus – Klikkaa ”Luo uusi tili nyt” – Täytä lomakkeeseen tietosi.
Huom! Varmista että käytät tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut HKO:n asiakasrekisteriin. Jos et ole varma, minkä sähköpostiosoitteen olet antanut Ticketmasterin kautta myytyihin HKO:n kausikorttitilauksiin, tarkista tämä Ticketmasterin puhelinpalvelusta ennen tunnuksen luomista. 0800 900 30 (1,98€/min+pvm)
 
Kirjaudu sisään
 
Klikkaa KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja jatka klikkaamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta.
 
 
2. Hyväksy paikat
 
Kirjauduttuasi sisään, tarkista varauksesi. Sinulle on varattu sama paikka samoilla tiedoilla kuin edellisellä kaudella. Valitse paikat, jotka haluat uusia. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi. Tarkista, että varattu paikka on nykyinen paikkasi ja hinta vastaa ko. sarjan hinnoittelua kaudella 2019. Jatka ja hyväksy paikka painamalla LISÄÄ KORIIN. Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, niin soita TM Suomen puhelinpalveluun 0800 900 30 (1,98€/min+pvm), jossa muutokset tehdään.
 
3. Siirry kassalle 
 
Seuraavalla sivulla näet valitut paikkasi. Tarkista tiedot sekä hinta ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE -painiketta.
 
4. Toimitustapa
 
Jos maksat olemassa olevan varauksen, kausikortti uusitaan automaattisesti paperisena. Uusittu lippu lähetetään sinulle postitse hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA -painiketta.
 
5. Maksa kausikorttisi 
 
Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta.  Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.
 
6. Ehdot 
 
Sinun täytyy vielä hyväksyä kaupan ehdot. Jos hyväksyt ehdot, vahvista tilauksesi oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.
 
7. Vahvistus 
 
Kun maksu on hyväksytty, on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.  
 
Lisätietoja
 
Ticketmaster Suomi vastaa kysymyksiisi numerossa: 0800 900 30 (1,98€/min+pvm).