KAUSIKORTIT

Kevätkaudelle 2021 myydään vain kertalippuja. Kausikorttipaikat siirtyvät automaattisesti syyskaudelle 2021.

 
 

Kevääksi 2020 lunastettujen kausikorttien paikkavaraukset siirretään automaattisesti syyskauden 2021 varauksiksi. Kevätkaudelle 2021 on myynnissä ainoastaan kertalippuja.

 


YLEISTÄ KAUSIKORTEISTA

Ticketmasterin käsittelykulu 5,00 €/kausikortti. Kausikortin voi lunastaa Musiikkitalon lippumyymälästä ilman käsittelykulua. Kadonneen kausikortin omistaja voi lunastaa uuden kortin Ticketmasterin myymälässä (tulostus 5,00 €/lippu).

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Kausikorttiedut
kausikortti on 15 % edullisempi vaihtoehto kuin normaalihintaiset kertalipu
vakiopaikka Musiikkitalossa valitussa konserttisarjassa
20 % alennus naulakkomaksusta
10 % alennus Musiikkitalon Fuga-levyliikkeestä
30 % alennus Q-Park Finlandian lyhytaikaispysäköinnistä (alennuskortti saatavilla Musiikkitalon lippumyymälästä)

Ilahduta musiikinopiskelijaa

Jos kausikorttipaikka jää käyttämättä, sen voi luovuttaa musiikinopiskelijan käyttöön soittamalla p. 09 3102 2700 tai lähettämällä sähköpostia helsinki.philharmonic@hel.fi viimeistään klo 15 konserttipäivänä.

Huom! Maksettuja lippuja ja kausikortteja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.


OHJE KAUSILIPUN UUSIMISEEN JA OSTAMISEEN TICKETMASTERIN HKO-KAUSIKORTTIKAUPASSA

 
Voit uusia HKO -kausikorttisi sivustolla, jos kaikki varaustasi koskevat tiedot säilyvät ennallaan (omistaja, lipputyyppi, paikkatiedot). Uusiessasi vanhan varauksen paperikausikorttisi toimitetaan postitse (toimituskulu 10 € /tilaus) tai voit valita toimitusmuodoksi E-tiketin (1 €/tilaus). Mikäli lipputietoihin on tulossa muutoksia (esim. normaalihintaisesta eläkeläislippuun tai paperisesta kausikortista muovikorttiin) suosittelemme, että asioit Musiikkitalon lipunmyynnissä tai otat yhteyttä Ticketmasterin puhelinpalveluun 0800 10 800 (1,98 min +pvm). Musiikkitalon lipunmyynti ei veloita asiakkaalta käsittelykuluja ja saat kausikortin heti mukaasi.
 
Kausikorttikauppaan TÄSTÄ.
 
Huom! Uutuutena paikoille on saatavilla nyt myös muovikortti, jonka voit ostaa vain kausikorttikaupassa tai suoraan Musiikkitalolta.  Voit vaihtaa tilauksen muovikorttiin soittamalla puhelinpalveluun 0800 10 800 (1,98€/min+pvm). Mikäli ostat muovisen kausikortin, säilytäthän korttisi myös tulevalle kaudelle. Et saa uutta muovista kausikorttia, vaan nykyinen korttisi aktivoidaan uutta tilaustasi vastaavalle ajanjaksolle.
 
Jos ostat paperiliput tai muovikortin, ne postitetaan kotiin. Ticketmasterin postituskulut 10 € / tilaus.
 
1. Luo tili / kirjaudu sisään

Klikkaa kausikorttikauppaan tästä.
Luo käyttäjätunnus – Klikkaa ”Luo uusi tili nyt” – Täytä lomakkeeseen tietosi.
Huom! Varmista että käytät tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut HKO:n asiakasrekisteriin. Jos et ole varma, minkä sähköpostiosoitteen olet antanut Ticketmasterin kautta myytyihin HKO:n kausikorttitilauksiin, tarkista tämä Ticketmasterin puhelinpalvelusta ennen tunnuksen luomista. 0800 10 800 (1,98€/min+pvm)
 
Klikkaa KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja jatka klikkaamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta.
 
 
2. Hyväksy paikat
Kirjauduttuasi sisään, tarkista varauksesi. Sinulle on varattu sama paikka samoilla tiedoilla kuin edellisellä kaudella. Valitse paikat, jotka haluat uusia. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi. Tarkista, että varattu paikka on nykyinen paikkasi ja hinta vastaa ko. sarjan hinnoittelua kaudella 2019. Jatka ja hyväksy paikka painamalla LISÄÄ KORIIN. Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, niin soita TM Suomen puhelinpalveluun 0800 900 30 (1,98€/min+pvm), jossa muutokset tehdään.
 
3. Siirry kassalle 
Seuraavalla sivulla näet valitut paikkasi. Tarkista tiedot sekä hinta ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE -painiketta.
 
4. Toimitustapa
Jos maksat olemassa olevan varauksen, kausikortti uusitaan automaattisesti paperisena. Uusittu lippu lähetetään sinulle postitse hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA -painiketta.
 
5. Maksa kausikorttisi Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta.  Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.
 
6. Ehdot 
Sinun täytyy vielä hyväksyä kaupan ehdot. Jos hyväksyt ehdot, vahvista tilauksesi oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.
 
7. Vahvistus 
Kun maksu on hyväksytty, on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.  
 
Lisätietoja
Ticketmaster Suomi vastaa kysymyksiisi numerossa: 0800 10 800 (1,98€/min+pvm). 

Huom! Maksettuja lippuja ja kausikortteja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.