Musiikkitalo

Musiikkitalo

Lämpimästi tervetuloa Musiikkitaloon! Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen konserttiin saapumista.

Varmistathan viimeisimmät turvaohjeet osoitteesta www.musiikkitalo.fi

MUSIIKKITALON KONSERTTISALIN ISTUINPAIKKAKARTTA

Me noudatamme Musiikkitalossa kaikkia viranomaisten ohjeistuksia, minkä lisäksi meillä on joitakin tarkempia ohjeita, jotka takaavat turvallisen ja sujuvan konserttielämyksen kaikille. Toivomme sinun tutustuvan alla oleviin varotoimiin jo ennen Musiikkitaloon saapumista. Ohjeistamme toimintaa myös paikan päällä näkyvästi ja selkeästi.

Koronapassia edellytetään vain seisomakatsomoissa ja yhteislaulutilaisuuksissa

Lain mukaan tapahtumajärjestäjä voi edellyttää asiakkailta koronapassia erilaisten kokoontumisrajoitusten välttämiseksi. Pääkaupunkiseudulla kohdistuu 25.11.2021 alkaen rajoituksia ainoastaan yli 20 henkilön seisomakatsomoihin ja yhteislaulutilaisuuksiin. Silloin kun Musiikkitalossa järjestetään em. kaltaisia yleisötilaisuuksia, tullaan asiakkailta edellyttämään koronapassia.

Lähes kaikki Musiikkitalon konsertit ja tapahtumat kuitenkin tapahtuvat istumakatsomossa eivätkä ne sisällä yhteislaulua, jolloin näissä tapahtumissa asiakkailta ei edellytetä koronapassia. Jos haluatte varmistua jonkin tietyn tapahtuman käytänteistä, voitte tiedustella asiaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme palautekaavakkeen kautta.

Älä tule Musiikkitaloon sairaana

Jääthän kotiin pienestäkin flunssaoireilusta. Mikäli koet itsesi sairaaksi konserttipäivänä, olethan yhteydessä meihin mahdolliseen lippuhyvitykseen liittyen.

Kasvomaski ja suojakäsineet

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa Musiikkitalon tapahtumissa. Jos sinulla ei ole mukana omaa kasvomaskia, saat sellaisen maksutta info-pisteestämme lipunmyynnin vierestä. Info-pisteestä on saatavilla myös suojakäsineitä.

Vältetään yhdessä ruuhkia

Pidäthän etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi esimerkiksi hissiin, naulakkoon, kahvilaan tai konserttisaliin.

Huolehdi käsihygieniasta

Käytä käsiendesinfiointiautomaatteja heti sisäänkäyntien yhteydessä. Seuraa opasteita lähimmälle käsienpesupisteelle. Muista myös yskiä oikeaoppisesti hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Saavu ajoissa

Turvatoimista johtuen saapuminen ja Musiikkitalossa liikkuminen voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi saapumiseen riittävästi aikaa.

Ulkovaatteet jätetään naulakkoon

Lokakuun alusta alkaen kaikki päällysvaatteet ja kantamukset on jätettävä naulakkoon. Naulakko on maksullinen (2 euroa).

Saleissa ei ole enää turvavälejä

Lokakuun alusta alkaen konserteissa ei enää tarvita turvavälejä. Huomioithan, että mikäli seurueenne on hankkinut pääsyliput ns. turvavälikatsomoon, on mahdollista, että seurueenne keskellä aiemmin tyhjänä olleelle paikalle on saatettu myydä uusi pääsylippu. Tällaisessa tilanteessa voitte hyvässä yhteistyössä neuvotellen vaihtaa paikkoja siten, että seurueenne pääsee istumaan yhdessä.

Konserttisalista poistutaan rivi kerrallaan henkilökunnan ohjeita noudattaen.

Väliaikatarjoilut

Suosittelemme tilaamaan kaikki tarjoilut etukäteen, jolloin ne ovat valmiiksi katettuna lämpiöön. Ennakkovarauksella varmistatte teille tarjoilut ja istumapaikan lämpiössä, jossa pöydät on sijoiteltu turvavälit huomioiden.

Tarjoilut voitte tilata sähköpostilla ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi, puhelimitse numerosta 020 762 4862 (ma–pe 8.30–16.00), verkkokaupasta tai käyttämällä Restis-mobiilisovellusta.

Päätoimijoidemme konserttilipun vaihtaminen sairastapauksessa

Musiikkitalon lipunmyynti vastaanottaa peruutusilmoituksia päätoimijoidemme (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, HKO ja RSO) konsertteihin ma–pe klo 9–11 välisenä aikana puhelimitse: 020 7070 437 (puheluhinnat alla). Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä puhelimitse viimeistään konserttipäivänä klo 11 mennessä.

Peruttu lippu vaihdetaan toiseen saman orkesterin konserttiin saatavuuden mukaan, jolloin myös hintakategoria voi vaihtua ilman hyvitystä. Mikäli et halua valita vaihtokonserttia heti, saat vaihdossa ns. avoimen konserttilipun, joka on voimassa vuoden. Avoin lippu tulee vaihtaa varsinaiseen konserttilippuun Musiikkitalon lipunmyynnissä lipun voimassaoloaikana.

Puheluhinnat:
8,35 snt/puhelu

+matkapuhelimesta 17,17 snt/min,
+lankapuhelimesta 7,02 snt/min

Tervetuloa!