Musiikkitalo

Musiikkitalo

Varmistathan viimeisimmät turvaohjeet osoitteesta www.musiikkitalo.fi
 

Älä tule Musiikkitaloon sairaana

Jääthän kotiin pienestäkin flunssaoireilusta. Mikäli koet itsesi sairaaksi konserttipäivänä, olethan yhteydessä meihin mahdolliseen lippuhyvitykseen liittyen.

Maskisuositus on päättynyt

Tämän hetkisten THL:n ja HUS:n linjausten mukaisesti Musiikkitalossa ei ole voimassa yleistä maskisuositusta. Voit kuitenkin käyttää maskia oman harkintasi mukaan. Tarvittaessa saat kasvomaskin maksutta info-pisteestämme lipunmyynnin vierestä.

Vältetään yhdessä ruuhkia

Pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi esimerkiksi hissiin, naulakkoon, kahvilaan tai konserttisaliin.

Huolehdi käsihygieniasta

Käytä käsiendesinfiointiautomaatteja heti sisäänkäyntien yhteydessä. Seuraa opasteita lähimmälle käsienpesupisteelle. Muista myös yskiä oikeaoppisesti hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Ulkovaatteet jätetään naulakkoon

Kaikki päällysvaatteet ja kantamukset on jätettävä naulakkoon. Naulakko on maksullinen (2 euroa).

Saavu ajoissa

Turvatoimista johtuen saapuminen ja Musiikkitalossa liikkuminen voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi saapumiseen riittävästi aikaa.

Saleissa ei ole enää turvavälejä

Konserteissa ei enää tarvita turvavälejä. Huomioithan, että mikäli seurueenne on hankkinut pääsyliput ns. turvavälikatsomoon, on mahdollista, että seurueenne keskellä aiemmin tyhjänä olleelle paikalle on saatettu myydä uusi pääsylippu. Tällaisessa tilanteessa voitte hyvässä yhteistyössä neuvotellen vaihtaa paikkoja siten, että seurueenne pääsee istumaan yhdessä.

Koronapassi ei ole käytössä

Koronapassi ei tällä hetkellä ole käytössä Musiikkitalossa. Sitä ei siis kysytä asiakkailta. Jos viranomaisohjeet muuttuvat, passi voidaan jälleen ottaa käyttöön.

Väliaikatarjoilut

Suosittelemme tilaamaan kaikki tarjoilut etukäteen, jolloin ne ovat valmiiksi katettuina lämpiöön. Ennakkovarauksella varmistatte teille tarjoilut ja istumapaikan lämpiössä, jossa pöydät on sijoiteltu turvavälit huomioiden. 

Musiikkitalon ravintolatoimija Compass Groupin myyntipalvelu

0207070480 (arkisin 8.30–16)
ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi
 

MUSIIKKITALON KONSERTTISALIN ISTUINPAIKKAKARTTA