HKO Screen kamera

Haemme freelance-toimittajaa HKO:n konserttilähetyksiin

Tule freelance-toimittajaksi Helsingin kaupunginorkesterin konserttilähetyksiin!

Helsingin kaupunginorkesteri tuottaa Musiikkitalossa järjestettävistä konserteistaan HKO Screen -verkkolähetyksiä. Helsinki-kanavalla ja Areenassa nähtävissä verkkolähetyksissä on musiikin ohella inserttejä ja suoria haastatteluja. Syyskuusta toukokuuhun kestävän konserttikauden aikana lähetyksiä on keskimäärin joka toinen viikko.

Kasvatamme freelancer-verkostoamme, ja etsimme toimittajaa, joka
- toimittaa ja käsikirjoittaa haastattelu- ja featureinserttejä
- juontaa konserttilähetyksiä
- ideoi ja valmistelee juttuaiheita ja hoitaa vieraiden castingin yhdessä tuotantoryhmän kanssa

Tehtävässä tarvitset klassisen musiikin tuntemusta sekä monipuolista kulttuurielämän eri osa-alueiden ymmärrystä. Sinulla on jo valmiiksi laajat verkostot, ja luot sujuvasti uusia kontakteja. Olet tottunut ja luonteva esiintyjä kameran edessä ja hallitset suomen lisäksi englannin kielen. Kokemus kuvaamisesta ja editointityöskentelystä on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Konsertit ovat arki-iltaisin ja insertit kuvataan yleensä konserttiviikoilla haastateltavien ja orkesterin harjoitusaikataulujen mukaisesti. Työkorvauksessa sovelletaan Freelance-journalistit ry:n julkaisemaa ajantasaista palkkiosuositusta. 

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse viimeistään 29.8.2022 osoitteella auditions@hel.fi Merkitse otsikkokenttään HKO Screen / free-toimittaja.

Lisätietoja:

-ti 23.8. klo 11-12 ja ke 24.8. klo 15-16, viestintäpäällikkö Marja Istala Kumpunen, p. 050 555 3551
- to 25.8. klo 13-16, tuotantopäällikkö Tapio Piirainen, p. 040 334 6069