article-image

Konsertit tammi- ja helmikuussa

Ylikapellimestari Susanna Mälkin johtama konsertti 15.1.2021 avaa kevätkauden - suora HKO Screen -verkkolähetys Musiikkitalosta

 

Kiitos kaikista vuoden 2020 kohtaamisista, niin livenä kuin digitaalisesti! 
Poikkeusajat tulevat jatkumaan alkavalla kevätkaudella. Yleisötapahtumien rajoituksia jatketaan Uudellamaalla 31.1.2021 saakka. Vaikka yleisökonsertteja ei järjestetä tammikuussa 2021, orkesteri konsertoi Musiikkitalon Konserttisalista tavallista pienemmässä kokoonpanossa HKO Screen -verkkokonserttien välityksellä.

Julkistamme nyt tammi-helmikuun konserttipäivät ja kerromme ohjelmistosta sekä lipunmyynnistä lisää kaikissa sähköisissä kanavissamme kevään mittaan. Muutoksia ohjelmaan voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Ajantasaisin tieto on verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme sekä sähköpostitse jaettavassa uutiskirjeessä, jonka voi tilata osoitteesta https://helsinginkaupunginorkesteri.fi/fi/tilaus

 

Konserttipäivät tammi- ja helmikuussa 

pe 15.1. Susanna Mälkki, kapellimestari  
ke 20.1. Jukka-Pekka Saraste, kapellimestari 
la 23.1. Horisontti-kamarimusiikkikonsertti: Kinan Azmeh, klarinetti 
pe 29.1. Miguel Harth-Bedoya, kapellimestari 
to 4.2. Musica nova Helsinki -festivaali: André de Ridder, kapellimestari 
pe 12.2. Juniorikonsertit I & II: Eero Lehtimäki, kapellimestari 
ke-to 17.-18.2. Osmo Vänskä, kapellimestari 

HUOM! Kun yleisökonsertteja voidaan jälleen järjestää, konserttiliput tulevat myyntiin Musiikkitalon lipunmyyntiin ja Ticketmasterin myyntipisteisiin, puhelinpalveluun (p. 0600 10 800 (1,98 e/min+pvm) ja verkkokauppaan www.ticketmaster.fi/hko) erikseen ilmoitettavana ajankohtana.  
Kevätkaudella on myynnissä ainoastaan kertalippuja. Kevääksi 2020 lunastetut kausikorttipaikat pysyvät varattuina ja ne siirretään automaattisesti syyskauden 2021 varauksiksi.