Kuunteluhaaste-teksti pastellisävyisellä pohjalla

Sinfoniaorkesterit kutsuvat tarttumaan Kuunteluhaasteeseen

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n ja sen jäsenorkestereiden yhteinen Kuunteluhaaste on suunnattu kaikille musiikista kiinnostuneille. 

Suomen Sinfoniaorkesterit ry (Suosio) jäsenorkestereineen on käynnistänyt Kuunteluhaasteen, johon voi osallistua sekä musiikkia kuuntelemalla että käymällä konserteissa konserttikauden 2022–2023 aikana. 

Kenelle tahansa orkesterimusiikista ja -konserteista kiinnostuneelle suunnattu haaste sisältää yhteensä 30 kohtaa, joiden avulla kuulija haastetaan kokemaan konserttielämyksiä, tutkimaan musiikkisuhdettaan ja toivottavasti löytämään myös uutta kuunneltavaa tai virkistämään mieltään jo tuttujen  soivien suosikkien parissa. 

Kuunteluhaaste löytyy Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n kotisivuilta osoitteesta www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/kuunteluhaaste. Omaa haastelistaansa voi täyttää suoraan tiedostoon, tai listan voi tulostaa itselleen omia muistiinpanoja varten.

Kiinnostavia konsertteja haastetta varten voi selata esimerkiksi Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n konserttikalenterista. Orkestereihin voi tutustua kotisivujemme jäsenorkesterit-sivulla.

Kaikki haasteeseen osallistuneet voivat ladata itselleen Kuunteluhaasteen kultaisen tai hopeisen diplomin ja jakaa sen sosiaalisen median kanavissa. Kultaisen diplomin saa koko haasteen suorittamisesta, hopeisen diplomin haasteeseen osallistumisesta.

Osa mukana olevista orkestereista tarjoaa myös erilaisia etuja Kuunteluhaaste-diplominsa somessa jakaneille. Päivittyvä lista eduista löytyy niin ikään osoitteesta www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/kuunteluhaaste.