Helsingin kaupunginorkesteri Musiikkitalon lavalla. Kuva: Sakari Viika

Yleisörajoitukset poistuvat

Yleisörajoitukset poistuvat – tapahtumien turvallista järjestämistä jatketaan

Lokakuun alusta alkaen Musiikkitalon Konserttisali avataan kokonaisuudessaan myyntiin yleisörajoitusten poistuttua. Lisäliput lokakuun konsertteihin ovat myynnissä 30.9. alkaen.  

Tapahtumien turvallista järjestämistä jatketaan ja Musiikkitalossa kiinnitetään edelleen huomiota turvaväleihin, kasvomaskin käyttämistä suositellaan vahvasti ja salista poistutaan ohjatusti rivi kerrallaan.  

Konserttilipun vaihtaminen sairastapauksessa on edelleen mahdollista, ohjeet löydät alempaa tekstistä ja Musiikkitalon verkkosivuilta alla olevasta linkistä.  
Ajankohtaiset turvallisuusohjeet löydät aina Musiikkitalon verkkosivuilta. 

LINKK MUSIIKKITALON VERKKOSIVUILLE: 
https://musiikkitalo.fi/2020/08/02/syksyn-varotoimet-musiikkitalossa/
 

 

Lisäliput lokakuulle myynnissä 30.9. alkaen. 
Marras- ja joulukuun lipunmyynti alkaa ke 13.10.
 
Kevään kausikorttimyynti 9.11.-30.11.
, kertaliput tulevat myyntiin 9.12. ja kenraaliharjoitusliput 10.12. 
 

OSTA LIPPUJA  
LINKKI TICKETMASTERIN VERKKOKAUPPAAN
http://www.ticketmasteri.fi/hko 

 

MUSIIKKITALON TURVALLISUUSOHJEET 

Älä tule Musiikkitaloon sairaana 

Jääthän kotiin pienestäkin flunssaoireilusta. Mikäli koet itsesi sairaaksi konserttipäivänä, olethan yhteydessä meihin mahdolliseen lippuhyvitykseen liittyen. 

Kasvomaski ja suojakäsineet 

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa Musiikkitalon tapahtumissa. Jos sinulla ei ole mukana omaa kasvomaskia, saat sellaisen maksutta info-pisteestämme lipunmyynnin vierestä. Info-pisteestä on saatavilla myös suojakäsineitä. 

Vältetään yhdessä ruuhkia 

Pidäthän etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi esimerkiksi hissiin, naulakkoon, kahvilaan tai konserttisaliin. 

Huolehdi käsihygieniasta 

Käytä käsiendesinfiointiautomaatteja heti sisäänkäyntien yhteydessä. Seuraa opasteita lähimmälle käsienpesupisteelle. Muista myös yskiä oikeaoppisesti hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. 

Saavu ajoissa 

Turvatoimista johtuen saapuminen ja Musiikkitalossa liikkuminen voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi saapumiseen riittävästi aikaa. 

Naulakko käyttöön lokakuussa 

Lokakuun alusta alkaen kaikki päällysvaatteet ja kantamukset on jätettävä naulakkoon. Naulakko on lokakuun alusta alkaen maksullinen (2 euroa). 

Lokakuun alussa kokoontumisrajoitukset poistuvat 

Lokakuun alusta alkaen konserteissa ei enää tarvita turvavälejä. Huomioithan, että mikäli seurueenne on hankkinut pääsyliput ns. turvavälikatsomoon, on mahdollista, että seurueenne keskellä aiemmin tyhjänä olleelle paikalle on saatettu myydä uusi pääsylippu. Tällaisessa tilanteessa voitte hyvässä yhteistyössä neuvotellen vaihtaa paikkoja siten, että seurueenne pääsee istumaan yhdessä. 

Konserttisalista poistutaan rivi kerrallaan henkilökunnan ohjeita noudattaen – myös syyskuun jälkeen. 

Väliaikatarjoilut 

Suosittelemme tilaamaan kaikki tarjoilut etukäteen, jolloin ne ovat valmiiksi katettuna lämpiöön. Ennakkovarauksella varmistatte teille tarjoilut ja istumapaikan lämpiössä, jossa pöydät on sijoiteltu turvavälit huomioiden. 

Tarjoilut voitte tilata sähköpostilla ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi, puhelimitse numerosta 020 762 4862 (ma–pe 8.30–16.00), verkkokaupasta tai käyttämällä Restis-mobiilisovellusta. 

HKO:n konserttilipun vaihtaminen sairastapauksessa 

Musiikkitalon lipunmyynti vastaanottaa peruutusilmoituksia HKO:n konsertteihin ma–pe klo 9–11 välisenä aikana puhelimitse: 020 7070 437 (puheluhinnat alla). Ilmoitus peruutuksesta tulee tehdä puhelimitse viimeistään konserttipäivänä klo 11 mennessä. 

Peruttu lippu vaihdetaan toiseen saman orkesterin konserttiin saatavuuden mukaan, jolloin myös hintakategoria voi vaihtua ilman hyvitystä. Mikäli et halua valita vaihtokonserttia heti, saat vaihdossa ns. avoimen konserttilipun, joka on voimassa vuoden. Avoin lippu tulee vaihtaa varsinaiseen konserttilippuun Musiikkitalon lipunmyynnissä lipun voimassaoloaikana. 

Puheluhinnat: 
8,35 snt/puhelu
 
+matkapuhelimesta 17,17 snt
/min, 
+lankapuhelimesta 7,02 snt
/min