Oodi ilolle

Ke 19/12/2018 19:00 - 20:15
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Ystävyyttä, iloa ja yhteisiä unelmia! Perinteinen syksyn päätös kajahtaa jälleen ilmoille Beethovenin kuorosinfonian sävelin.

Universaalin ystävyyden ylistys päättää syyskauden perinteitä kunnioittaen. Vuoden odotetuimpiin konsertteihin kuuluvan elämyksen takeena kuullaan kotimaisten laulusolistien parhaimmistoa sekä Musiikkitalon oma sinfoniakuoro. Kapellimestari Eva Ollikainen johtaa ensimmäistä kertaa Helsingin kaupunginorkesteria.

Taiteilijat

 • Eva Ollikainen

  kapellimestari

 • Hanna-Leena Haapamäki

  sopraano

 • Merja Mäkelä

  mezzosopraano

 • Mika Pohjonen

  tenori

 • Mika Kares

  basso

 • Musiikkitalon Kuoro

Ohjelma

 • 19.00
  20.15
  Ludwig van Beethoven

  Sinfonia nro 9 "Oodi ilolle"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.