Joe Hisaishi

PERUUTETTU - Loppiaiskonsertti – Hisaishi

To 06/01/2022 15:00 - 17:00
6.50€
41.00€

Esittely

Pahoitellen joudumme kertomaan, että Helsingin kaupunginorkesterin yleisökonsertit on peruttu viranomaismääräysten mukaisesti 17.1.2022 saakka.

Pahoitellen joudumme kertomaan, että Helsingin kaupunginorkesterin yleisökonsertit on peruttu viranomaismääräysten mukaisesti 17.1.2022 saakka.

Lunastetut konserttiliput maksetaan takaisin, alla ohjeet lipunhinnan hyvityksen hakemiseksi. Lippuhyvityslomake tulee lähettää 31.1.2022 mennessä. 

1. Konsertti on peruttu, keneen otan yhteyttä saadakseni hyvityksen lipusta? 

Musiikkitalossa järjestettävien konserttien ja tapahtumien lipunmyynnin hoitaa Ticketmaster.  Lippuhyvityslomake tulee lähettää tammikuun 2022 loppuun mennessä. Lippuhyvitystä voi hakea myös puhelimitse, Ticketmasterin palvelunumero 03 053 0003 (avoinna ma-pe 9-14 0,08c+pvm). 
 

KERTALIPUT JA KENRAALIHARJOITUSLIPUT 6.1., 8.1., JA 14.1.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti. 

Mikäli liput on maksettu verkkopankissa, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 31.1.2022 mennessä. Lomakkeelle tulee ilmoittaa tilinumero lippujen hinnan palautusta varten. 

LINKKI PALAUTUSLOMAKKEESEEN 
 

KAUSIKORTIT 14.1.

Mikäli kausikorttisarjassa oleva konsertti on peruttu, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 31.1.2022 mennessä. Lomakkeelle tulee ilmoittaa tilinumero lippujen hinnan palautusta varten. Kausikortteihin kuuluvien konserttien lipun hintaa ei palauteta automaattisesti, muistathan siis täyttää lomakkeen palautusta varten. 

 
LINKKI PALAUTUSLOMAKKEESEEN 

 
Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja. 
Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. 
Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle. 

Huomioithan, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta asiakaspalvelumme on erittäin ruuhkautunut.  

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: 
https://help.ticketmaster.fi/hc/fi 

 
2. Voinko siirtää peruuntuneen konsertin lippuni johonkin toiseen konserttiin? 

Konserttilippua ei ole mahdollista siirtää suoraan käytettäväksi muussa myöhemmin kuultavassa konsertissa. Peruuntuneen konsertin lipunhinta palautetaan. 

 

3. Palautetaanko lippujen tilausmaksu, käsittely- ja toimitusmaksu? 

Ticketmasterin lipunmyynnin osto- ja käyttöehtojen mukaisesti konsertin peruuntuessa tilausmaksua, käsittely- tai toimituskuluja ei palauteta. 

Ticketmasterin osto- ja käyttöehdot ovat yrityksen kotisivuilla: https://www.ticketmaster.fi/help/Customerpolicy/ 

 

4.  Kuinka kauan palautuksissa kestää? 

Lunastettujen kertalippujen palautuksissa vastuu on Ticketmasterilla. Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää. Tällä hetkellä palautuksiin menee 7-14 päivää. 

 

5. Kuinka kauan tilanne kestää, mitkä kaikki konsertit on peruttu? 

Tässä vaiheessa tiedämme, että 17.1.2022 saakka. Seuraamme viranomaisohjeita ja kerromme konserttejamme koskevat ajantasaiset tiedot verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Henkilökohtaisiin yhteydenottoihin vastaamisessa on valitettavasti viivettä. 

https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-palautan-liput-jos-tilaisuus-siirtyy-tai-peruuntuu- 

 

 

Taiteilijat

Joe Hisaishi
kapellimestari
Olga Heikkilä
sopraano

Ohjelma

  15:00
  Joe Hisaishi
  DA-MA-SHI-E
  Joe Hisaishi
  Spirited Away Suite (ekS.)
  Väliaika
  17:00
  Joe Hisaishi
  The East Land Symphony (ekS.)
Joe Hisaishi
Olga Heikkilä
Joe Hisaishi
DA-MA-SHI-E
Joe Hisaishi
Spirited Away Suite (ekS.)
Väliaika
Joe Hisaishi
The East Land Symphony (ekS.)