Rakastava I

Kertaliput myynnissä nyt!

Syyskauden ja loppiaiskonserttien kertaliput myynnissä Musiikkitalon lipunmyynnissä ja muissa Ticketmasterin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 10800 (2,00 € min/pvm) ja verkkokaupassa.

Helsingin kaupunginorkesterin tulevan konserttikauden teemana on Suomi ja suomalainen musiikki. Valtaosa konserttien kapellimestarivieraista on suomalaisia, kotimaisia säveltäjänimiä ohjelmistossa on lähes kolmekymmentä ja soitettavista teoksista kantaesityksinä kuullaan viisi.

Konserttikaudella on aihetta myös tasavuotisjuhlintaan: Filharmonisen seuran orkesteri, joka nykyään tunnetaan nimellä Helsingin kaupunginorkesteri, soitti ensimmäisen konserttinsa lokakuussa 1882. Toukokuinen juhlakonsertti on ohjelmaltaan toisinto 140 vuotta sitten kuullusta ensikonsertista. Susanna Mälkin kausi HKO:n ylikapellimestarina huipentuu orkesterin vierailuun Carnegie Hallissa toukokuussa.

Syyskausi käynnistyy Susanna Mälkin johtamilla konserteilla 7. & 8.9. Konserteissa kuullaan Straussin Metamorphosen-teoksen lisäksi Tristanin ja Isolden II näytös, jonka nimirooleissa laulavat tenori Stuart Skelton ja sopraano Lise Lindstrom. 

Syyskauden ja loppiaiskonserttien kertaliput myynnissä Musiikkitalon lipunmyynnissä ja muissa Ticketmasterin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 10800 (2,00 € min/pvm) ja verkkokaupassa.

Linkki konserttikalenteriin.