Esittely

Marraskuun alun Kohtaamisia-klubilla 4Clazz! esittää sovituksia mm. argentiinalaisen tangon uudistajalta, tango nuevo -tyylisuunnan luojalta, säveltäjä Astor Piazzollalta. Klubilla kuullaan myös lyömäsoittimille sävellettyä musiikkia, näistä mainittakoon espanjalaisen J.S. Chapin sävellys Tendressa. Ilta on täynnä tulisia rytmejä, tunteen paloa ja kauniita melodioita. Säveltäjien yhdistelmä luo maailman, jonka sisällä voi kokea eri genrejen yhdistyvän saumattomasti toisiinsa. 

 

Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten antamia suosituksia yleisötapahtumien järjestämisestä. Katsomossa istutaan turvavälein ja yleisö ohjataan paikalle niin, ettei tila ruuhkaannu. Huomioithan, että tuoleja ei saa oma-aloitteisesti siirtää. Pyydämme yleisöä huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja suosittelemme käyttämään kasvomaskia. Maskin saa tarvittaessa ilmaiseksi Musiikkitalon info-pisteestä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tilaan mahtuu rajallisesti yleisöä turvavälit huomioiden. Tulethan hyvissä ajoin paikalle varmistaaksesi paikkasi. Älä tule Musiikkitaloon sairaana. Muistithan myös ladata Koronavilkku-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.
 
Lue lisää turvallisuudesta Musiikkitalossa osoitteesta www.musiikkitalo.fi/fi/artikkelit/syksyn-varotoimet-musiikkitalossa

Taiteilijat

Jenny Villanen
huilu
Heli Siekkinen
harmonikka
Eero Ignatius
kontrabasso
Xavi Castelló Aràndiga
Lyömäsoittimet
Musiikkitalo
Jenny Villanen
Heli Siekkinen
Eero Ignatius
Xavi Castelló Aràndiga