Uudesta maailmasta

Ke 06/02/2019 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Antonin Dvořákin sinfonia Uudesta maailmasta on aina tapaus, etenkin Osmo Vänskän johdolla. Suomen sellistilupaus Jonathan Roozeman debytoi HKO:ssa.

Antonín Dvořák avasi Amerikassa aistinsa uudelle kulttuurille, jonka aarteista hän jalosti musiikkia konserttiyleisön nautittavaksi. Alkuperäiskansojen lauluja, negrospirituaaleja ja preerioiden huminaa mukaileva sinfonia ”Uudesta maailmasta” on säilynyt suosituimpiin kuuluvana orkesteriteoksena. Nuori suomalaissellisti Jonathan Roozeman on ensimmäistä kertaa kaupunginorkesterin vieraana.

Taiteilijat

 • Osmo Vänskä

  kapellimestari

 • Jonathan Roozeman

  sello

Ohjelma

 • 19.00
  Samuel Barber

  Sinfonia nro 1

 • Samuel Barber

  Sellokonsertto

 • 21.00
  Antonin Dvořák

  Sinfonia nro 9 "Uudesta maailmasta"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.