Biljetter

Besöker du oss ofta? Välj säsongkort, seriebiljett eller engångsbiljett.

Biljettförsäljningens tidtabell

Försäljningen av biljetter för hösten 2020 inleds i Augusti. Säsongkortens platsbokningar flyttas till våren 2021.

Säsongkort

 

Engångsbiljetter

Beginning

Generalrepetitioner

Beginning

Pris

Musikhusets konsertsal har tre priskategorier. Biljetter är till salu i Musikhusets biljettkassa och Ticketmasters webbtjänst, telefontjänst 0600 10 800 (1,98 € / MIN+LNA) samt servicepunkter.

Säsongkort

249,90-42,50 €

Engångsbiljetter

42,00-8,00 €

Generalrepetitioner

5,00 €

Konserttiperuutukset

Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

 

 

BILJETTFÖRSÄLJNING

Höstsäsongens biljettförsäljning inleds vid en tidpunkt som meddelas senare. I augusti informerar vi i våra kanaler mera om den kommande säsongens program och biljettförsäljning. Information ges även i vårt elektroniska nyhetsbrev (på finska) som går att beställa från vår webbsajt. För våren 2020 utlösta säsongkortsplatser ändras automatiskt om till reservationer för vårsäsongen 2021.

 

SÄSONGKORT

Under höstsäsongen 2020 säljer vi enbart engångsbiljetter. För våren 2020 utlösta säsongkortsplatser ändras automatiskt om till reservationer för vårsäsongen 2021. 

ENGÅNGSBILJETTER

Tidpunkten för försäljningen av biljetter för hösten 2020 meddelas senare. 

Biljetter för generalrepetitioner

Helsingfors stadsorkesters konserter och generalrepetitioner i Musikhuset är inhiberade fram till slutet av maj. Tidpunkten för försäljningen av biljetter för hösten 2020 meddelas senare. 

KULTURKOMPIS

I Kulturkompisverksamheten deltar förutom Helsingfors stadsorkester tiotals av Helsingfors konstinstitutioner och museer.