Vista

Pe 20/03/2020 19:00 - 21:00
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

Viulisti Frank Peter Zimmermann kuvailee Bergin viulukonserttoa pieneksi maailmankaikkeudeksi, taideteokseksi ja sielunmessuksi. 

 

Frank Peter Zimmermann esitti Alban Bergin viulukonserton ensimmäisen kerran vuonna 1988 Frankfurtissa Kristalliyön 50. vuosipäivän muistokonsertissa: ”Bergin konsertto on sielunmessu, taideteos, pieni maailmankaikkeus, joka menee ihon alle. En väsy sen soittamiseen koskaan.” Kaija Saariahon uuden teoksen kantaesitys aiheuttaa kihelmöivää uteliaisuutta: millaisiin suuntiin kansainvälisesti juhlitun säveltäjän sävelkieli on versonut?

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  kapellimestari

 • Frank Peter Zimmermann

  viulu

Ohjelma

 • 19.00
  Jean Sibelius

  Tapiola

 • Alban Berg

  Viulukonsertto

 • Väliaika 25 min

 • 21.00
  Kaija Saariaho

  Vista (ke.)

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.