HSO - John Storgårds

Ons 28/03/2018 19:00 - 20:30
Biljetter: 36.00-7.00 €

Presentation

Anton Bruckner: Symfoni nr 5

 

Kärt barn har många namn. Den symfoni som ansetts vara Anton Bruckners mest intellektuella har kallats för Den tragiska, Den fantastiska och Den religiösa, men inget namn lyckas på kornet fånga musikens alla dimensioner. Till och med Jean Sibelius blev mållös efter att ha hört symfonin: ”Den rörde mig till tårar. Efteråt var jag en lång tid helt exalterad. Vilken märklig, av en så djup religiositet präglad anda!” 

 

Konstnärer

  • John Storgårds

    dirigent

Program

  • 19.00
    20.30
    Anton Bruckner

    Symfoni nr 5

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller från Restis. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.